Най-малко в този доклад са испанци и българи, най-много са

...
Най-малко в този доклад са испанци и българи, най-много са
Коментари Харесай

Славчо Велков: Черният списък на Турция е провокация към България

Най-малко в този отчет са испанци и българи, най-вече са саудитци. Той неслучайно се афишира към годишнината от така наречен прелом, защото това е опит за следено изпускане на информация за да се покаже, че Турция е застрашена от тероризъм, само че се оправя. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия специалистът по антитероризъм и народен представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков във връзка информацията, че 77 българи са със неразрешен достъп до Турция поради връзки с "Ислямска страна ", съгласно оповестен в Турция отчет.

Този ход е ориентиран към усмиряване и управление на вътрешния електорат. Този отчет може да бъде присъединен към хибридните начини, защото излиза в близки до Ердоган медии. Интересното е, че нашите консулства не са осведомени с нещо сходно, защото интернационалната процедура го изисква, означи Велков.

Независимо от демонстрираните топли връзки с Турция след визитата на нашия министър председател, Турция има своя интерес и го преследва. Може да се каже, че тези връзки не са толкоз топли, щом се позволява сходна провокация към Република България, съобщи специалистът.

Нормална процедура е Министерството на външните работи да изиска информация по случая и да се каже кои са тези хора, в случай че са на територията на България, каква активност правят, кого заплашват и да се подхващат нужните ограничения, уточни Велков.

По думите му може да се допусне, че опитът за прелом в Турция е инсценировка. Годишнината беше проведена като огромен празник – за някои може и да е подобен, защото е датата, която даде опция за придобиване на неограничена власт, разяснява депутатът.

Според Славчо Велков Турция към този момент е изгубена за идеята "присъединяване към Европейския съюз ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР