Най-малко петима души бяха ранени вчера при нападение с нож

...
Най-малко петима души бяха ранени вчера при нападение с нож
Коментари Харесай

Нападателят на Лондон Бридж е 28-годишен бивш затворник

Най-малко петима души бяха ранени през вчерашния ден при нахлуване с нож на Лондон Бридж в английската столица.

Нападателят е някогашен пандизчия, упрекнат в тероризъм. Името му е Усман Хан, на 28 години.

Извършват се обиски на адреса, където е живял в Стафордшир. Хан е пуснат от пандиза предходната година откакто се е съгласил да носи електронна гривна за следене.

При нападението с нож през вчерашния ден на Лондон Бридж починаха двама души и трима бяха ранени. Полицията съумя да ликвидира Хан. Случаят се дефинира като терористичен случай.

Късно нощес се организира незабавно съвещание на комитета Кобра. Министрите благодариха още един път за бързата и съответна реакция на чиновниците на реда и медицинските екипи, както и на елементарните хора, които са съумели да обезвредят нападателя преди идването на полицията.
Прити Пател, министър на вътрешните работи на Англия: Днешният ден е остро увещание за това каква щета и опасност съставлява тероризмът за общността и за нашата страна. Като вътрешен министър, ще направя всичко по силите си, сходни случаи да не се повтарят, ще работя за предотвратяването на други терористични произшествия.  Нападението с нож в Лондон е било терористична офанзива Нападението с нож в Лондон е било терористична офанзива
Най-малко петима души бяха ранени при нахлуване с нож на Лондон Бридж в английската столица. Полицията преглежда случая като терористичен случай. Из...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР