Най-малко двама души са убити и още неколцина други са

...
Най-малко двама души са убити и още неколцина други са
Коментари Харесай

Стрелба на паркинг край Хюстън, най-малко двама са убити

Най-малко двама души са убити и още неколцина други са ранени, когато кино натрупа, снимаща музикален видеоклип, била ненадейно нападната на паркинг край Хюстън, щата Тексас, заяви шерифът на община Харис Ед Гонсалес, представен от Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

На медиен брифинг след случая шерифът сподели, че двама души са убити и 4-ма са ранени, само че по-късно в Туитър той ревизира броя на жертвите при стрелбата в петък вечерта на осем. Не стана ясно дали това е сбор на убитите и ранените. Гонсалес сподели, че някои от ранените са в болница в " доста съществено положение ".

Според него управляващите получили повикване за пукотевица от преминаващи коли в жилищен квартал към 21:30 ч локално време нощес. Това станало на длъжностен паркинг, където група мъже снимали музикален видеоклип. Не било ясно какво е провокирало стрелбата.

Не е ясно и дали всички нападатели (броят им не е известен) са стреляли от коли, или е имало и намиращи се на място край паркинга. Според шерифа жертвите са испаноезични мъже, които наподобяват на възраст малко над 20 година Засега няма обвинени. Той прикани всички възможни очевидци или други хора, които може да са били ранени при стрелбата, да дадат каквато могат информация на полицията. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР