Най-легендарният футболен треньор на България – представи своята биографична книга

...
Най-легендарният футболен треньор на България – представи своята биографична книга
Коментари Харесай

Много легенди уважиха представянето на книгата на Димитър Пенев

Най-легендарният футболен треньор на България – показа своята биографична книга " Стратега ", както е и прякорът на легендата. Множество някогашни футболисти на ЦСКА и българския футбол, както и други славни спортисти от историята на " алените ", почетоха събитието, на което водещ бе Ники Кънчев.

Емил Костадинов, Пламен Марков, Георги Велинов, Христо Марашлиев, Владимир Манчев, Стойко Сакалиев, -Пирожката, Георги Антонов, Борислав Кьосев, Красимир Анев излязоха и приказваха пред публиката за Пенев.
Един от най-малките тимове на " алените " пък излезе на сцената и запя една от обичаните песни на " Сектор " Г " под аплодисментите на публиката. Красимир Балъков, Георги Денев, Бойчо Величков също бе там, шефът на Стойчо Стоилов, капитанът на отбора, и също почетоха легендата.

Луксозната биографична книга в две издания е писана от Пенев в съавторство с журналиста Иво Тонков, като креативният им тандем работи дружно към една година. Дизайнът на красивото томче е дело на Тодор Манолов.
Цветната биография излиза с логото на Книгомания и е с твърди корици, отличава се с високото си полиграфическо качество; съдържа 268 с., включва над 200 фотоси, някои от които се разгласяват за първи път. Колекционерското издание, което е в лимитиран тираж, е допълнено с три пощенски картички с фотографии на Пената от разнообразни години, както и с негов подпис. Двете издания ще се популяризират по книжарниците от 30 септември 2020 година

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР