Най-коментираната напоследък светска двойка у нас – Златка Райкова и

...
Най-коментираната напоследък светска двойка у нас – Златка Райкова и
Коментари Харесай

Златка и Джисъза правят секс 20 пъти седмично

Най-коментираната в последно време световна двойка у нас – Златка Райкова и Благой Георгиев, провокираха възторг с броя на половите си инициативи за седмица.

По време на тест за съгласуемост в предаването Биг Брадър: Most Wanted, където сега се подвизават плеймейтката и футболистът, те трябваше да отговорят на въпроса какъв брой постоянно се отдават на сладки пристрастености.

Русата изкусителка отговори, че 2 или 3 пъти дневно, а Джизъса – 20 на седмица. С това те обраха овациите на съквартирантите си, написа Монитор.

По време на любовната викторина стана ясно още, че са дружно публично от 3 месеца, а дебютната си целувка запечатали на 13 септември в кола. Тук почитателите направиха сметка, че в случай че датите са верни, то първият месец въобще не са се целували.

Русата Златка съобщи, че бъдещата им щерка ще бъде кръстена на нейната майка – Виктория, като посочи, че Джизъса още не й е направил такава.

Георгиев обаче съобщи, че желае да има дете от Райкова, като това бил най-милият му жест към нея. Красавицата пък дефинира за най-трогателен обстоятелството, че футболистът й предложил да живеят дружно на втория ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР