Най-изгодните предложения за популярния офис софтуерИзползването на компютъра за работа

...
Най-изгодните предложения за популярния офис софтуерИзползването на компютъра за работа
Коментари Харесай

Microsoft Office само за €25 с доживотен лиценз в специална разпродажба на Godeal24

Най-изгодните оферти за известния офис програмен продукт

Използването на компютъра за работа и развлечение може да е ужасно, само че без значение дали изпълнявате съществени задания или управлявате бизнес, рано или късно ще ви е нужен пакет за работливост – с цел да пишете, коригирате, вършиме някои калкулации или създавате презентация. Word, Excel, PowerPoint са индустриални стандарти, само че заплащането на абонамент за Office 365 може да не е във вашите непосредствени проекти. 

И по този начин, какво ще кажете да вземете в на Godeal24, която включва всички съществени приложения като Word и Excel, в допълнение към Outlook, Access, Publisher и OneNote. Това е над 90% отстъпка от постоянната цена за независим лиценз. Правите еднократна покупка, което значи, че няма да плащате абонаменти или повтарящи се такси. Ще получите неотложен достъп до вашия лицензен ключ за Office програмен продукт, с цел да го изтеглите и инсталирате.



Най-изгодно! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62 ”)

Може да желаете да научите повече за Windows 11 Pro, в случай че смятате, че имате потребност от спомагателен пласт сигурност на вашия компютър. Тази надстройка на операционната система има постоянен интерфейс за сигурност, в това число принадлежности като пробуждане и заключване, криптиране с Bitlocker и биометрично влизане. Уверете се, че вашият компютър е съчетаем с Windows 11 Pro, преди да го надградите.

Каква сделка!Голяма отстъпка за Windows OS: (купон “GG50 ”)

Вземете своя доходоносен пакет през днешния ден с 62% отстъпка (купон “GG62 ”)

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон “GG50 ”)

Още районен съд принадлежности на най-хубавите цени!

В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с понижени цени за лицензи на Microsoft, главен програмен продукт за ИТ сигурност и други компютърни принадлежности. Вземете Windows OS и MS Office на невиждана цена. Насладете се на безпроблемното извършване на покупки с цифровата доставка на Godeal24, който изпраща вашия програмен продукт непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 дава обещание 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да употребявате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР