Най-интересните двубои от холандската Ередивизи и руската Премиер лига са

...
Най-интересните двубои от холандската Ередивизи и руската Премиер лига са
Коментари Харесай

Футбол, тенис и MotoGP в ефира на спортните канали на Мтел през уикенда

Най-интересните дуели от холандската Ередивизи и съветската Премиер лига са акцентът в програмата на спортните канали на Мтел през уикенда. Освен футбол, почитателите ще се насладят и на битката за купата на ATP Masters 1000 шампионата в Шанхай, както и на следващата борба в MotoGP.
Голямото съботно дерби в съветската Премиер лига опълчва третия във краткотрайното класиране Краснодар против ЦСКА Москва с Георги Миланов в състава. Двубоят е в събота от 19:00 часа, директно по Mtel Sport 2.

Неделният ден също предлага забавни конфликти. От 16:00 часа по Mtel Sport 2 Ростов посреща Рубин Казан, а от 19:00 часа, по Mtel Sport 1, лидерът във краткотрайното класиране Зенит е хазаин на Арсенал Тула.

В холандската Ередивизи грандът Аякс посреща скромния отбор на Спарта Ротердам, който, от началото на сезона, неизбежно се намира в зоната на изпадащите. Домакините от Амстердам пък наложително би трябвало да вземат трите точки, с цел да не изостават от челото на класирането. Двубоят е в събота по Mtel Sport 1 от 19:30 часа. По-късно вечерта, от 21:45 часа, още веднъж по Mtel Sport 1, първенецът Фейенорд ще се опита да съкрати разликата от ПСВ на първото място. В Ротердам гостува отборът на Цволе, който се показва солидно от началото на акцията и заема краткотрайното 4-то място.

В неделя, от 15:30 часа, ПСВ Айндховен има комплицираната задача да вземе трите точки в гостуването си на Венло, който играе доста устойчиво през сезона. Двубоят ще можете да наблюдавате по Mtel Sport 1.

Mtel Sport 1 ще излъчи и заключителните дуели от предпоследния за годината Masters 1000 шампионат в Шанхай. Фаворит за купата там е Рафаел Надал, който на ¼-финалите спря българската звезда Григор Димитров. Полуфиналите в Шанхай са с начален час 11:30 часа и 15:00 часа в събота, а финалът е в неделя от 11:30 часа.

Феновете на MotoGP ще могат да проследят онлайн финалните акомпанименти от борбата за купата сред Марк Маркес и Андреа Довициозо. Испанецът има нежна преднина на върха, само че би трябвало във всеки старт да се бори за успеха, с цел да може да отбрани купата си. Целият спортен уикенд за Гран при на Япония на пистата Мотеги е онлайн по Mtel Sport 1, като квалификациите за Кралския клас са в събота от 7:30 часа сутринта, а самото съревнование е в неделя с начален час 8:00.



В неделя от 21:00 часа е следващата борба в плейофите на NASCAR. Местата за финалното съревнование в Маями са все по-малко и всеки водач желае да попадне измежду 16-те най-хубави. Гледайте NASCAR, директно от пистата в Таладега по Mtel Sport 1.

Феновете на хокея ще могат да проследят едно от най-класическите дербита в НХЛ сред канадските противници Торонто Мейпъл Лийфс и Монреал Канейдиънс. Двубоят е с начало 2:00 часа в събота против неделя по Mtel Sport 1.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР