Най-голямото сватбено изложение в страната ни ще завладее българската столица

...
Най-голямото сватбено изложение в страната ни ще завладее българската столица
Коментари Харесай

Сватбено изложение пак завладява София

Най-голямото сватбено ревю в страната ни ще завладее българската столица за 14-и път. Стил, великолепие и класа ще изпълнят залите на " София хотел Балкан " на 22-23 януари. В рамките на уикенда всеки от гостите ще може да се срещне с най-хубавите в областта на сватбените услуги - сътрудници, фотографи, кетъринг компании, сладкари, кино и фешън къщи. Също по този начин ще бъдат показани оферти за сватбено странствуване. Бъдещите младоженци ще могат да се възползват от отстъпки, които изложителите ще създадат единствено по време на събитието, както и да вземат участие в лотария с доста награди.

Първият ден на Sofia Wedding Expo 2022 - 22 януари (събота), ще е с работно време за гости от 11 до 19 ч. а на втория - 23 януари (неделя), вратите ще са отворени от 11 до 18 ч. Входът е с билет на стойност 3 лева или с покана от уредника на събитието.

" Пандемията, породена от КОВИД-19, промени живота ни и значително се отрази на множеството бизнеси. Един от най-потърпевшите сектори е събитийният, към който спада и сватбеният. Ограниченията и възбраните за провеждането на сватбени тържества докара до огромен спад в работата на всички компании, които дават услуги и артикули за образуване на сватбата. Сватбеното ревю, което се организира в края на януари от 2008 година, е събитие, предстоящо с неспокойствие от двойките, на които им следва женитба, както и от експертите от сектора. През 2021 година три пъти го отменяхме, поради въведените ограничения. Тези обстановки са непознати за бизнеса и пречат на планирането и на положителната подготовка, създавайки огромен стрес и напрежение. Хубавото е, че хората го схващат и се преценяват с това. Тази година приготвяме ревюто с компликации и с много незнайни. Но макар че ще вземат участие по-малко изложители, събитието няма да загуби от блясъка си. Ще има представители от всички сфери на сватбените услуги, тъй че посетителите да могат в границите на два дни да получат цялостна информация, хрумвания и препоръки ", разкри Анета Пени, издател на списание " Сватба " и уредник на Sofia Wedding Expo 2022.

Изложението ще се организира при прецизно съблюдаване на КОВИД-мерките. Ще могат да участват хора, които са имунизирани, преболедували или показват негативен тест. Това се отнася за всички - гости, изложители и уредници. Документите ще се ревизират еднократно на входа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР