Най-голямата верига кина в САЩ и света AMC Theatres възнамерява

...
Най-голямата верига кина в САЩ и света AMC Theatres възнамерява
Коментари Харесай

Най-големите киносалони отварят в САЩ

Най-голямата верига кина в Съединени американски щати и света AMC Theatres има намерение да отвори салоните си на 15 юли. Компанията заяви, че 450 местоположения ще възобновят работата си в средата на месеца, като упованията са салоните да са в цялостна подготвеност да одобряват аудитория за министър председателите на „ Мулан “ на Дисни и на „ Tenet “ на Кристофър Нолан на 24-ти и 31-ви.

We are delighted to announce that AMC will resume theatre operations beginning 7/15, rolling out in advance of @DisneysMulan and @TENETFilm. AMC will implement a comprehensive health and sanitation program: AMC Safe & Clean. Learn more: https://t.co/tkjT2I23TQpic.twitter.com/0cWDLopGDH
— AMC Theatres (@AMCTheatres) June 18, 2020

Салоните ще съблюдават ограниченията за сигурност, ограничавайки потенциала на залите, осигурявайки обществено разграничаване и ще дават дезинфектанти на всички места из постройките. Менюто ще бъде опростено, с цел да се избегне сформирането на опашки пред касите. Персоналът ще бъде длъжен да носи маски, само че салоните няма да изискват посетителите да сторят същото. Маски обаче ще се продават на място и всички са окуражени да покриват лицата си. Също по този начин на чиновниците ще се мери температурата няколко пъти дневно, което няма да е наложително за посетителите. Почистването на салоните ще бъде зачестено.

В началото кината ще одобряват 30% от потенциала на залите. Постепенно броя гости ще се усилва. От AMC Theatre се надяват да работят на 100% до ноември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР