Най-голямата вечер на модата никога не разочарова. Насрочена, както обикновено,

...
Най-голямата вечер на модата никога не разочарова. Насрочена, както обикновено,
Коментари Харесай

Червеният килим на Met Gala: Кои бяха най-добре облечените знаменитости?

Най-голямата вечер на модата в никакъв случай не разочарова. Насрочена, както нормално, за откриването на новата галерия на Института за костюми – „ Карл Лагерфелд: Линия на хубостта “, коятопочита живота и работата на починалата легенда на дизайна,Met Gala 2023 прикани звездните посетители дасе облекат „ в чест на Карл ”и доста от тях (ако не и всички) извършиха задачата чудесно.

По-голямата част от гостите избраха визии в черно и бяло, желаната цветова палитра от Лагерфелд, и имаше многоперли, синджири и камелии - всички стилови подписи на къщата Chanel, за която немската икона основава дизайни от 1983 година до гибелта си през 2019 година

Риана, Наоми Кембъл и Жизел Бюндхен. Getty Images

И до момента в който някои от забележителните визии на вечерта бяха извадени напряко от архивите на Chanel, други просто отдадоха респект на визиите, проектирани от Лагерфелд през годините.

По-долу вижте нашите избраници от вечерта, от разголената визия на Джанел Моне Том Браун до необикновено красивияValentino на Риана.



Изработена от транспарантен тюл, инкрустирана със златни кристали и осеяна с неповторими декорации, въодушевени от бижутата на Лагерфелд,роклята Schiaparelli Haute Coutureбеше същинско произведение на изкуството.

Наоми Кембъл



Розовата драпирана копринена рокля на супермодела, покрита със сребърни пайети, датира от сбирката висша мода пролет/лято 2010 на Chanel.

Риана



Met Gala не свършва, до момента в който Bad Gal не излезе на килима.Ивъпреки че закъсня за церемонията,Риана систруваше чаканетос нейното покривало с апликация на камелиии подобаващата рокля, и двете от Valentino.

Джанел Моне



Малко звезди могат да създадат сценичен фешън номер като актрисатаДжанел Моне.

На тазгодишния Met, Моне направи фешън стриптийз, пристигайки на аления килим в черно-бяло палто Thom Browne, преди дасъблече връхните си облекла, с цел да разкрие транспарантна конусовидна рокля с телена рамка върху бикини с шипове.



Присъствайки самаза първи път от 2006 година - и за първи път след развода си с Том Брейди,бразилската красавицазашемети в транспарантна бяла рокля,подчертана с отвесни линии от пайети и съчетана с широкапелерина с пера, и двете от пролет/лято 2007 Chanel Haute Couture.

Никол Кидман



Подобно на Бюндхен, Кидман избра да преразгледа остаряла обичана визия от архивите на Chanel на Met Gala, давайки нов живот нарозовата рокля от копринен тюл,която носеше вемблематичната си реклама Chanel № 5от 2004 година

Ефектният жанр е избродиран с 250 розови пера и над 3000 сребърни кристали и пайети.

Дуа Липа



Галасъпредседателятпривлече вниманието в бална рокля Chanel Haute Couture от сбирка от 1992 година Нейната огърлица Tiffany & Co обаче,украсена с над 100-каратов елмаз, в действителност открадна шоуто.

Джена Ортега



Със своя корсет, пола с кормила и драпирани вериги, визията на Джена Ортегабеше на половина готическа, на половина блестяща,и превъзходен избор за тазгодишната церемония.

Ан Хатауей



Отчасти нежна, частично пънк: Звездата от „ Дяволът носи Прада “ се появи на аления килимв разкроена бяла рокля от сбирка на Versace,съчетана със златни безвредни игли и нанизи от перли.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР