Най-голямата в САЩ верига от кинотеатри AMC Entertainment официално обяви,

...
Най-голямата в САЩ верига от кинотеатри AMC Entertainment официално обяви,
Коментари Харесай

Най-голямата верига от киносалони на САЩ започва да приема заплащането на билетите с криптовалута

Най-голямата в Съединени американски щати верига от кинотеатри AMC Entertainment публично разгласи, че в края на тази година ще стартира да приема за възнаграждение на билетите.

Генералният шеф на AMC Entertainment Адам Арон (Adam Aron) заяви, че до тогава неговата компания, която към края на месец юни има 593 киносалона в Съединени американски щати, към този момент ще има построена нужната IT система, благодарение на която ще е допустимо заплащането на билетите за филмите с биткойни . Тази стъпка отбелязва взаимната работа на два доста характерни актива. Това е биткойнът, присъщ със своята висока волатилност, и въпреки това AMC Entertainment, която е на границата на банкрута и оцелява единствено посредством напъните на търговците на дребно и трейдърите от форума на Reddit r/WallStreetBets, които станаха известни с това, че извънредно мощно се опълчиха на борсовите играчи, залагащи на понижаването на хедж фондовете.

Тази година акциите на AMC набъбнаха с съвсем 1500%, тъй като Reddit трейдърите от групата r/WallStreetBets, които се заеха с организацията на търговете в обществените мрежи, съумяха да окажат всеобщ напън, който до дейното изкупуване на акциите на тази голяма верига от киносалони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР