Най-голямата руска естрадна звезда – Алла Пугачова, е на 69

...
Най-голямата руска естрадна звезда – Алла Пугачова, е на 69
Коментари Харесай

Спешната диета, с която Алла Пугачова смъква 1,2 кг на ден

Най-голямата съветска естрадна звезда – Алла Пугачова, е на 69 година и сега кара може би петата си младост. За поколението на XXI век подсещаме, че Алла Пугачова е нещо като съветската Лили Иванова, единствено дето популацията на някогашния Съюз на съветските социалистически републики е доста по-голямо от това на България, написа " Труд ".

В биографията на Алла има здрава българска връзка – с родения във Варна Филип Киркоров бяха дългогодишна двойка. Дори славата й потегля от България. Тя е международно незнайна до 1975 година, когато на фестивала “Златният Орфей ” получава Голямата премия с песента “Арлекино ” на Емил Димитров. Ако сте чували и парчето “Милион алых роз ”, към този момент знаете за кого приказваме.

Образът на корпулентна дама с развети къдрици по този начин се е запечатал в паметта на феновете, че част от тях не престават да си мислят, че Пугачова е една мощна съветска госпожа, която мъчно би могло да бъде изместена от полагащото й се място в естрадата.

С други думи – до 2007 година Алла Пугачова беше с 50 кг. по-тежка. Само през последната половин година смъкна 20 кг., сега носи панталони младежки размер и може би в живота си не е била толкоз стройна, колкото в този момент – на 69 година Чудото на нейното намаляване е доста коментирано.

Приписват й какви ли не начини, в това число и това, че е прибегнала до помощта на магьосници. Няма никаква загадка, вярното хранене е в основата на всичко, поучава Пугачова. Не прекалявайте със сладкото, соленото и тестените произведения. В менюто би трябвало да доминират плодовете, зеленчуците и обезмасленото кисело мляко. Пийте доста вода, билкови чайове и зелен чай.

Последният банкет на храна да е не по-късно от 21 ч. вечерта. Алла не е привърженичка на бъхтането в залата. Важното е човек постоянно да се движи, за предпочитане на чист въздух. Най-късно в 23 часа би трябвало да сте в леглото. От недоспиване се напълнява. През време на нощната отмора организмът остава без храна и преработва мазнините. Същевременно нощем се възстановяват обмяната на веществата и хормоналният баланс.

Освен режимът, формиран й от диетолог, придвижването – Алла доста върви и плува – и медикаментите за контролиране на диабета, Пугачова има единствено една загадка: “Глад му е майката. ” Разбира се, звездата не гладува същински – това е противопоказно и води до йо-йо резултат. Тя просто се преценява с какво се храни.

Яде постоянно и на дребни порции. Но нейна запазена марка е прословутата й кефирна диета. Но най-важното, с цел да слабеем сполучливо, е да сме спокойни, да се радваме на живота, на децата си, да обичаме и да бъдем обичани, приключва заръките си Пугачова. Децата на Алла – Лиза и Хари Галкини, са на 5 година, родени с нейни яйцеклетки и сперматозоиди на брачна половинка й – 42- годишния Максим Галкин. От първата си щерка Кристина Орбакайте Пугачова има двама внуци – на 27 и 20 година

А ето и каква е специфичната кефирна диета на Ала Пугачова:

Една от най-любимите диети на Алла Пугачова е кефирната. Тя е за незабавни случаи и не може да замества верния хранителен режим. С нея човек може да отслабне по 1,2 кг. на ден. Същността й е в това, че се храниш само със смути от кефир и зеленчуци. Ето и рецептата, основана и изпитана персонално от звездата на съветската сцена. Продукти: половин литър кефир с масленост 1%, кг краставици, китка кориандър, целина, копър или магданоз – може и да смесвате. Приготвяне: в блендера смилате краставицата и подправките и получената гладка каша разбъркайте с кефира. Това е храната ви за през целия ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР