Най-голямата партия в България е тази на отказалите да участват

...
Най-голямата партия в България е тази на отказалите да участват
Коментари Харесай

Полк. Марков: Имаме нелегитимна държавна власт, която се явява опозиция на българската нация

" Най-голямата партия в България е тази на отказалите да вземат участие в незаконно провеждани избори. Това демонстрира, че от целия Европейски Съюз българите са и най-интелигентната нация. Независимо от всички медийни, социологически и политически внушения, българската нация схваща, че е в хватка на обиграни нарушители, овластени от външни агресори. Ако следваме данните оповестени от националната статистика и ги приемем правилни, това значи, че 5 милиона български жители не разпознават политически индивид, който да ги съставлява. "

Това написа в профила си във Facebook полковник Николай Марков.

" Благодарение на отказалите да вземат участие в незаконни избори ние през днешния ден имаме нелегитимна държавна власт. Тя и нейните външни господари знаят доста добре, че властта се явява съпротива на българската нация. Както и, че гласоподавателите не признават партийната съпротива, която при всички случаи е директно следена от политическата мафия. Това е доста значимо да бъде разбрано! Парламентът на България на процедура е делегитимирана от гласоподавателите институция, която може да съставлява външни за нас ползи, само че не и български такива ", уточни той.

" Тези 70% на отказалите да гласоподават, другари, са главната цел на политическата мафия. Тя направи и ще продължи да ражда подправени политически водачи и нови партии, които да завлекат като дива река тия гласове до бандитска урни. Вдигането на равнището на изборната интензивност е съществена цел и основна задача на парламентарните храненици. От тях се желае да измислят метод по който да засилват отказалите да гласоподават. Повярвайте ми, в случай че персонално зависеше това от всеки от днешните псевдо водачи, той щеше с револвер на главата да принуди всички да гласоподават. Толкова са нападателни в пристрастеностите си за асимилиране на следващата държавна дотация в милиони ", добави полк. Марков.

" Но имам една добра вест за тях! Може да си крадете един на различен дейните простаци, само че % на отказващите да гласоподават ще се усилва. Не тъй като някой като мен ще работи за някоя отрепка-политик, а тъй като тази изборна система ръководена от нарушители и под надзор на американското посолство, би трябвало да бъде взривена. Не с интензивност на простолюдието, а с отвод и делегитимиране от страна на рационалните българи. Нека стигнем до там, че държавните управления да се назначават непосредствено от Посолство. Както към този момент се случи за първи път!!! ", акцентира полк. Николай Марков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР