Най-голямата израелска авиокомпания El Al спира полетите до Република Южна

...
Най-голямата израелска авиокомпания El Al спира полетите до Република Южна
Коментари Харесай

Най-голямата авиокомпания на Израел спря полетите си до Южна Африка

Най-голямата израелска самолетна компания El Al стопира полетите до Република Южна Африка (РЮА) до края на март тази година, оповестява вестник Spiegel. Според националния транспортьор полетите са били анулирани заради обстоятелството, че самолетите за Йоханесбург са били съвсем празни. „ Израелците не желаят да летят до Южна Африка “, сподели представител на компанията.

В материала се отбелязва, че на 26 януари съдът на Организация на обединените нации ще вземе решение по искане на Южна Африка да бъдат подхванати незабавни ограничения против Израел, с цел да приключи военните си интервенции в линията Газа, поради които еврейската страна беше изправена пред обвинявания в геноцид.

Международният съд на Организация на обединените нации преглежда желае на Южна Африка против Израел по конвенцията за геноцида във връзка със обстановката в линията Газа. Претория упорства Израел да бъде длъжен неотложно да спре сухопътната интервенция в анклава. Израел отхвърля всички обвинявания в геноцид, като отбелязва, че не унищожава палестинците, а пази своя народ. В същото време непрекъснатият представител на страната в Организация на обединените нации Гилад Ердан счита, че би трябвало да бъде съдена на първо място самата организация, която „ затвори очи “ и стана съизвършител на Хамас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР