Най-голямата грешка на германския канцлер Олаф Шолц е подигравката с

...
Най-голямата грешка на германския канцлер Олаф Шолц е подигравката с
Коментари Харесай

Захарова посочи коя е най-голямата грешка на Олаф Шолц

Най-голямата неточност на немския канцлер Олаф Шолц е подигравката с геноцида над жителите на Донбас, която той направи през 2022 година по време на Мюнхенската конференция по сигурността. Това декларирала Мария Захарова, представител на съветското Министерство на външните работи, в изявление за създателя на плана Anti-Spiegel, Томас Рьопер, представена от РИА Новости.

Според нея недоглеждането на немския политик не е в това, че той не има вяра или не мисли противоположното. Захарова акцентира, че всеки човек е свободен във възгледите си, в отношението си към живота и всеки може да се съмнява.

„ Но не можете да се смеете на скръбта на хората, които губят околните си година след година, да се смеете на хората, които молят, в това число Запада, да им помогне да разрешат тази най-трудна обстановка, въодушевена от Запада “, сподели тя.
Захарова добави, че Шолц ще остане в историята освен на страната си, само че и на целия свят като човек, който се е " смял на тъгата на хората ".

Отговаряйки на въпрос на публицист какво би трябвало да създадат западните страни, с цел да възвърнат доверието на Русия, формалният представител на Министерство на външните работи означи, че би трябвало да спрат да „ раздухват “ рецесията в Украйна.

" Сега Западът би трябвало по някакъв метод да потвърди своята платежоспособност във всеки смисъл на думата: както в политическия смисъл на думата, по този начин и в юридическия. Сега тяхната съществена задача е по някакъв метод да се оправдават пред международната общественост за лъжите и фалшификатите, които те осъществени в новата история, в това число в подтекста на Украйна. Никой не им има вяра ", акцентира тя.

През февруари 2022 година немският канцлер Олаф Шолц сподели на Мюнхенската конференция по сигурността, разяснявайки позицията на Русия: „ Думите, че в Донбас се прави геноцид, несъмнено, са смешни “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР