Най-голяма подкрепа за кметския пост в Сливен получава Стефан Радев

...
Най-голяма подкрепа за кметския пост в Сливен получава Стефан Радев
Коментари Харесай

Местните 2019 – отново ти местиш: Дебатът за Сливен

Най-голяма поддръжка за кметския пост в Сливен получава Стефан Радев от ГЕРБ – 31%. Втори е Кольо Милев от Българска социалистическа партия с 26% поддръжка, трети - Йордан Лечков от " Нова опция " с 6% поддръжка. Четвърти е Румен Бозуков от „ Движение ЗАЕДНО за промяната”.

Това сочат данните от изследване на " Маркет Линкс " по поръчка на bTV. То е извършено измежду 300 пълнолетни лица в интервала 26 септември - 2 октомври по метода на директното персонално изявление.

В ефира на bTV водещите претенденти за кметския пост в Сливен премериха сили. Вижте главните им тези:

Стефан Радев, претендент за кмет от ГЕРБ

" През последните четири години имах достойнството да съм кмет на Сливен. Заедно извървяхме сложен път, оздравихме общината. Сега е време да надграждаме. Искаме по-активно икономическо развиване за общината. По-благоустроен град, повече междублокови пространства, по-добра транспортна инфраструктура, както и още по-зелен и чист град ", съобщи Радев.

Кольо Милев, претендент за кмет от Българска социалистическа партия

" Искам Сливен да бъде съвременна и просперираща община. Икономическо възобновление с нови работни места и високи приходи. Оздравителна стратегия най-много за селата и кварталите на града, както и еждублоковите пространства. Корекция на синята зона и построяването на буферни паркинги за гратис паркиране ", съобщи Милев.

Йордан Лечков, претендент за кмет от " Нова опция "

" Сливен беше водеща община. в този момент за огромно страдание сме на последно място. Говори се за последователност и би трябвало да дебатираме по-детайлни неща в полза на жителите. Сещаме се за проблемите на хората единствено по време на избори ", съобщи Лечков.

Румен Бозуков, претендент за кмет от " Движение ЗАЕДНО за смяната "

" Като кмет моите съществени цели ще бъдат понижаване на налозите във връзка с данъчните оценки на парцелите. Въвеждане на безвъзмезден градски превоз, повишение обсега на синята зона, повишение на събираемостта на отговорностите към общината, както и подобряването на сигурността на придвижването в Сливен ", съобщи Бозуков.

Гледайте " Дебатът за София " на 22 октомври от 18:00 по bTV, в който са поканени да вземат участие първите пет претенденти съгласно социологическо изследване на " Маркет Линкс " по поръчка на малкия екран: Мая Манолова, Йорданка Фандъкова, Борислав Игнатов, Ангел Джамбазки и Борис Бонев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР