Най-големият производител на високоалкохолни напитки и вина у нас VP

...
Най-големият производител на високоалкохолни напитки и вина у нас VP
Коментари Харесай

VP Brands International спечели награда за компания на годината

Най-големият производител на високоалкохолни питиета и виновност у нас VP Brands International се подреди измежду най-успешните български компании. Конкурсът „ Компания на годината “ се организира за четвърта поредна година. За сполучливия мениджмънт на сдружението оценката одобри изпълнителният шеф Иван Папазов.
„ Когато имаш екип от съидейници, верните решения се взимат и ползват по-лесно. Приемам тази премия като висока оценка за работата на всички наши чиновници, които с напъните, труда и професионализма си, вършат компанията толкоз сполучлива. Пожелавам на всички да построяват и ценят точно такива екипи “, разяснява мениджърът.

Наградите за „ Компания на годината “ се връчват за заслуги, свързани с: развиване на човешкия капитал; непрестанно повишение на качеството на предлагания продукт/услуга; успеваемост и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; потребителски подход; сполучлив бизнес модел; ноу-хау; положително пазарно позициониране; стабилно развиване и други. Официалната гала по раздаването на оценките бе в четвъртък вечерта в София и събра на специфична галавечеря близо 200 представители на бизнеса и държавните институции. Целта на премиите „ Компания на годината” е да се даде публичност на положителните бизнес практики, да се разпространява сполучливата промишленост в международен и местен мащаб, да се концентрира публичното внимание върху новаторските и настоящи модели за ръководство на бизнеса и компанията, като по този метод се насърчи предприемачеството. Наградените сдружения бяха общо 23 от секторите на промишлеността, строителството, опазването на здравето, финансите, застраховането, медиите и други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР