Най-големият български производител на алкохол и вино - VP Brands

...
Най-големият български производител на алкохол и вино - VP Brands
Коментари Харесай

VP Brands International навлиза в нова пазарна категория – на нискоалкохолните миксове

Най-големият български производител на алкохол и вино - VP Brands International, навлиза в нова пазарна категория - тази на нискоалкохолните миксове, или по този начин наречените Reаdy to Drink питиета.
Продуктът
От този месец VP Brands International пуска на пазара по-лека версия на един от своите най-успешни и продавани марки - мента " Пещера ". Новият артикул е нискоалкохолен, подготвен за пиянство коктейл в 330-милилитрови кенове и се предлага в две разновидности - Fresh Lime и Bitter Soda, които са с алкохолно наличие от 4.5% алк. об. Той се създава и бутилира в България.

Мента " Пещера " е водач в своята категория и неоспорим знак на летните питиета. Новото предложение дава самочувствие на VP Brands International, че е първото българско сдружение, производител на високоалкохолни питиета, което навлиза на пазара на подготвени миксове, основани на алкохол (Spirits based RTD). С Fresh Lime и Bitter Soda компанията от Пещера дава поръчка за значимо наличие на напълно нов пазар.

" Преди близо 20 години, когато взехме решение да наложим гроздова ракия " Пещерска " в народен мащаб и за първи път да влагаме в съвременна маркетингова акция и комерсиална мощ, доста хора ни споделиха, че това е доста сложен развой. Е, доказахме, че е допустимо. Така че самоуверено мога да кажа, че обичаме да сме първи. Но да си измежду водачите не би трябвало да те успокоява - в противен случай би трябвало да гледаш не просто да усилваш продажбите там, където можеш, а да усвояваш капацитета на неразработения пазар. Така разумно пристигна проектът за основаване и налагане на нискоалкохолните артикули. Вярвам, че те ще повторят триумфите ни в други категория като водка, ракия, уиски, мента, мастика и така нататък И ще се трансфорат в генератор на резистентен растеж за компанията освен на вътрешния, само че и на интернационалния пазар ", разяснява изпълнителният шеф на VP Brands International Иван Папазов, който е отпред на компанията от самото й основаване.
Реклама Категорията
Иновацията в портфолиото на мента " Пещера " е подбудена от все по-растящия капацитет на RTD (ready to drink) категорията. Очакванията са за двуцифрени растежи през идната година, а прогнозите на VP Brands International са темпът да се резервира през идващите 5 години поради вложения и нови лансирания в категорията. Причина за това са актуалните консуматори, които търсят по-леки други възможности на твърдия алкохол, предлагащи ободряване и по-малко алкохолно наличие.

Друго преимущество на миксовете в кенче е комфортната форма за on the go консумация. Ментата обичайно се пие в дейния летен сезон, асоциира се с консумация на открито и най-често се съчетава с газирана напитка. Предлагането на подготвен микс ще улесни консуматора, като му даде опция да се любува на продукта, без значение къде се намира, считат от VP Brands.

Основната целева група на марката са дейните хора на възраст 18-30 години, от огромните градове, със междинни и високи приходи. За тяхното привличане компанията производител ще би трябвало да се пребори за дял от потреблението им с огромни и открити категории като сайдерите, радлерите и бирите.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР