Най-големия въпрос е защо президентът продължава да бави връчването на

...
Най-големия въпрос е защо президентът продължава да бави връчването на
Коментари Харесай

Петков: Защо Радев бави втория мандат и има ли връзка с пресконференцията на Радостин Василев?

Най-големия въпрос е за какво президентът продължава да бави връчването на втория мандат и дали това е синхронизирано с днешната конференция на Радостин Василев. Това съобщи Кирил Петков на ексклузивен брифинг на ПП-ДБ след изнесените записи от депутата.
Прочетете още
Според Петков е притеснително и би трябвало да се знае какво си е приказвал Василев с шефа на ДАНС в 10 часа вечерта.

" Президентът знае ли за тези нощни диалози сред шефа на ДАНС и този народен представител. Възможно ли е тогава да е бил уверен да не пуска всички записи с които разполага ”, сподели още Петков.

Той съобщи, че до него през вчерашния ден е достигнала информация, че има записи и от залата на партията в Народно събрание, както и  от централата в разнообразни дни.

Петков е безапелационен, че никой не може да им повлияе да се създадат промени в службите и да се назначат хора, които имат чисто правосъдно минало и не са били сътрудници на Държавна сигурност или други страни.

„ Призовавам всички българи да изслушат целия запис и ще схванат, че всички ние осъзнаваме в каква тежка обстановка е страната и по какъв начин желаеме да създадем всичко допустимо да променим това, без значение дали по-късно ще управляваме или не ”, сподели още той.

Въпреки това той съобщи, че към момента не е изслушал записа и не може да каже дали има манипулирани реплики.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР