Най-големите печеливши от пускането на нереформирана Македония по европейския път

...
Най-големите печеливши от пускането на нереформирана Македония по европейския път
Коментари Харесай

Каракачанов: Петков е живял в Канада и явно е пропуснал уроците по българска история

Най-големите печеливши от стартирането на нереформирана Македония по европейския път са историческите основатели ѝ основатели в този неин тип - Москва и Белград. Това съобщи почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Ако казусът с Македония се реши, Вътрешна македонска революционна организация ще спре да съществува. Нещо такова приказвал министър председателят Петков тези дни по радиото. Той е живял в Канада и очевидно е пропуснал уроците по българска история. Но в случай че не ги беше пропуснал, може би щеше да знае, че в действителност си е тъкмо по този начин: Вътрешна македонска революционна организация съществува – към този момент близо 129 години – тъкмо тъй като съществува проблем с Македония. И този проблем е простоват: всичко българско в Македония е в заплаха.

Според Каракачанов “малката договорка ще бъде национално предателство”. Защото така наречен френско предложение отсрочва решението на казуса за незнайно време – най-вероятно за в никакъв случай, уточни той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР