Най-екстремното риалити “Игри на волята даде начало на своя пети

...
Най-екстремното риалити “Игри на волята даде начало на своя пети
Коментари Харесай

„Игри на волята“ 5 противопостави мъже срещу жени в епична първа битка

Най-екстремното риалити “Игри на волята ” даде начало на своя пети сезон с грандиозна премиера по NOVA. Първите 18 участници стъпиха на Арената, с цел да се впуснат в приключението на своя живот. На старта тежка борба опълчи три тима - женски, мъжки и разбъркан, формиран от три двойки, свързани фамилно или сантиментално.

Залогът по време на първия конфликт беше висок - тимът победител получи опцията да прекара вечерта на зарязан плаж, само че в комфортна палатка и с съществуването на изобилна храна. Загубилите трябваше да нощуват гладни под звездите. Битката завоюва тимът на двойките, а на последно място приключиха дамите. Мъжете се класираха на второ място и това им донесе скромна вечеря и лимитирани улеснения. Радостта на тима на двойките обаче ще бъде помрачена бързо, тъй като те ще би трябвало да се изправят против обичаните си хора, в гонене на успеха във втория премиерен епизод на “Игри на волята ”, който ще се излъчи в неделя от 20:00 часа по NOVA.

Отборът на дамите, изпълнен с шампионки и доста мощни и умни дами, ще бъде облечен в жълт екип. В него ще се изявяват десеткратната европейска и шесткратна международна шампионка по самбо Мария Оряшкова, европейската и международна шампионка по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска, международната шампионка по калистеника Цвети Станева, балканската вицешампионка по спортно вървене Радосвета Симеонова, републиканската шампионка по плуване Ива Георгиева и студентката по право Виктория Йорданова.

Отборът на мъжете включва разнородни персони, а това, което ги сплотява, е мощната им упоритост. Бившият командос и персонална защита Пеньо Гатевски - Гатьо, някогашният плувец и модел Калоян Митов, футболният арбитър Крум Апостолов, агрономът Даниел Димов, културистът Николай Кръстев и предприемачът Цветелин Гешов са мощните мъже, които ще виждаме на Арената в червени екипи.
В “Игри на волята ” влизат и шестима участници, свързани фамилно или сантиментално. Те сформираха тима на двойките. Красимир Дунев, сребърният медалист от Олимпиадата в Атланта през 1996 година и ръководител на Българската федерация по спортна гимнастика, влезе в риалити формата дружно с щерка си Никол Дунев, която също е треньор по спортна гимнастика. В тима на двойките има и двама братя - програмистът Момчил Василев и експертът по вътрешен надзор Васил Василев. Отборът на двойките допълниха носителката на купата Мис България за 2018 година Теодора Мудева и нейният обичан - моделът Румен Радев.

Спокойствието за трите тима няма да трае дълго. Вторият премиерен епизод на “Игри на волята ” 5 в неделя ще донесе сериозен поврат за тима на двойките. Те ще би трябвало да се борят за мястото си на Арената против най-близките си хора. В рисковата конкуренция ще влязат още 10 нови участници в неделя вечерта.

Не пропускайте втория премиерен епизода на „ Игри на волята “ на 3-ти септември от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР