Най-доброто място за живее на Острова е Солсбъри. То се

...
Най-доброто място за живее на Острова е Солсбъри. То се
Коментари Харесай

Изненадващо – това е най-доброто място за живеене

Най-доброто място за живее на Острова е Солсбъри. То се прочу с нахлуване през предходната година с „ новичок” над някогашен съветски разузнавач и щерка му. Титлата южният английски град получи от изданието The Sunday Times. А един от факторите за първото място е, че след офанзивата против Сергей и Юлия Скрипал градът е посочил „ същински групов дух” при справяне с последствията от нападението.

Друг фактор, заради който градът е разгласен за най-хубавото място за живеене, е близостта му от една страна до морето, а друга – до Лондон. В него се предлага качествено обучение и богат културен живот.

В началото на март къщата на съветският разузнавач беше оповестена за продажба. Исканата сума е 396 000 EUR. Почистването на парцела е лишило 13 000 часа, тъй че парцелът умерено може да бъде употребен още веднъж. Публикувано във обстоятелства.бг: Предложението за продажба е оповестено в уебсайт за недвижими парцели Zoopla, аналог на imoti.com. Там е посочен и точния адрес на парцела – ул. „ Кристи Милър” №47. За последно той е сменил притежателя си през 2011 година за 302 000 EUR.
 Изненадващо – това е най-хубавото място за живеене
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР