Най-добрият ни тенисист Григор Димитров постигна впечатляващ обрат срещу Филип

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров постигна впечатляващ обрат срещу Филип
Коментари Харесай

Григор Димитров обърна Колшрайбер и е на 1/4-финал в Монте Карло


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров реализира впечатляващ поврат против Филип Колшрайбер в третия кръг на шампионата от сериите " Мастърс " в Монте Карло и след 3:6, 6:4, 6:4 за 2 часа и 24 минути се класира за 1/4-финалите на конкуренцията. Там негов противник ще бъде сътрудникът му  на двойки Давид Гофен от Белгия.

По станалата към този момент традиция, хасковлията изигра слаб първи сет, в който позволи пробив в третия гейм и по този начин и не съумя да откри играта си и да отвърне на удара. 

След загубата на първата част, българинът откри играта си, като даже си разреши някои трикови отигравания край мрежата, които са го трансформирали в любим на публиката. Германецът стартира да бърка и в последна сметка Димитров взе втория сет с 6:3 след 86 минути игра.

В третия сет германецът стартира стремително, като завоюва подаването си, а по-късно повече с две точки, само че Григор охлади упоритостите му и изравни. Двамата печелеха подаванията си до 3:3, след което Григор стигна до пробив в мача, който по-късно затвърди и в последна сметка се поздрави с триумфа.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР