Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отправи специален поздрав към победителя

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отправи специален поздрав към победителя
Коментари Харесай

Тъжната история на Ласло Джере трогна Григор Димитров

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров насочи специфичен привет към спечелилия в шампионата от сериите АТР 500 в Рио де Жанейро - Ласло Джере. 
 Григор Димитров се завърна в топ 30
Сърбинът се наложи с 6:3, 7:5 над 18-годишния Феликс Оже-Алиасим във финалния дуел и завоюва първи трофей от Асоциацията на професионалните тенисисти. С триумфа си той се изкачи до върховото за него 37-о място в ранглистата.

Победата беше извънредно прочувствена за Джере, който призна, че е изгубил татко си единствено преди два месеца, откакто още преди 7 години това се е случило и с майка му.



" Моите родители щяха да са доста щастливи. От дребен научих какъв брой неправдив е животът. Жалко е, че те няма да могат да се зарадват на този ми триумф, тъй като те посветиха живота си на мен и на спорта. Надявам се те да могат да видят това и да са горди с мен, " съобщи още Джере.

Това явно е трогнало Григор Димитров. " Ласло заслужава голямо почитание. Може да ме счита за най-новия му почитател ", написа българинът в формалния си профил в обществената мрежа Туитър.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР