Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не успя да извлече най-доброто

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не успя да извлече най-доброто
Коментари Харесай

Иснър: Григор е изключителен атлет; може да прави неща, които малко други умеят

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не съумя да извлече най-хубавото от началото на сезона си, откакто напусна Откритото състезание на Австралия още във втори кръг след загуба в четири сета от Беноа Пер. Сега на родния ни представител му следва присъединяване на напълно новата конкуренция от категория АТР 250 в Далас, която ще се организира в седмицата сред 7 и 13 февруари. До този миг измежду останалите участници, чиито имена са оповестени от уредниците на шампионата, са локалните любимци Джон Иснър и Райли Опелка.

В свое скорошно изявление пред D Magazine Иснър разяснява присъединяване на нашето момче и го дефинира като нещо в действителност значимо за конкуренцията, а в същото време не пропусна да обърне внимание на качествата, които има нашият играч.

" Димитров възнамерява да играе в Акапулко по-късно през февруари, затова желае да понижи допустимо най-вече пътуванията си. Беше ужасно, че успяхме да го притеглим в Далас. Ако гледате по-рядко тенис, то е допустимо да не сте чували за него, само че той е необикновен тенисист. Изключителен спортист е. Може да прави такива неща на корта, които доста малко играчи умеят, и е в действителност голямо наслаждение да го наблюдаваш в игра ", сподели американецът.

John Isner: Grigor Dimitrov can do some stuff on the court that not many can: Isner happy to have Dimitrov at the Dallas Open.
— tenniscoaching.com (@_TennisCoaching)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР