Най-добрият ни пистов мотоциклетен състезател Мартин Чой направи първи тестове

...
Най-добрият ни пистов мотоциклетен състезател Мартин Чой направи първи тестове
Коментари Харесай

Мартин Чой с първи тестове на Спа“ в Белгия преди Световното този уикенд

Най-добрият ни пистов мотоциклетен играч Мартин Чой направи първи проби на именитата писта „ Спа “ в Белгия преди 2-ия кръг от Световния ендуранс шампионат, който ще се организира на 4 и 5 юни.

Българинът още веднъж ще бъде част от френския тим Energie Endurance 91 от програмата на FIM EWC 2022.

“За първи път карам на тази писта и незабавно ми стана обичана. Трудна, само че с задоволително благоприятни условия да покажеш качествата си в съревнование. Една обиколка се прави за към 2 минути и 30 секунди, което значи да си оптимално съсредоточен и виновен върху мотициклета. Аз се усещам добре, само че всичко към моето присъединяване ще стане ясно в престоящите дни и едночасови стинтове на пистата. Ще забележим дали ръката ще издържи на натоварванията. Не е елементарно след такава травма да си в оптимална форма и изцяло подготвен за тежкото 24-и часово съревнование “, показа от Белгия Мартин Чой.

Стартът на пистата „ Спа “ ще бъде даден в 14:00 часа в събота и ще приключи по същото време в неделя. 23 тима ще бъдат съперници на Мартин Чой и отбора му в борбата за челните места в клас SuperStock 1000cc.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР