Най-добрият играч на Милуоки е приел изключително тежко решението на

...
Най-добрият играч на Милуоки е приел изключително тежко решението на
Коментари Харесай

Адетокумбо искал да спаси работата на Кид

Най-добрият състезател на Милуоки е приел извънредно тежко решението на клубното управление да освободи треньора Джейсън Кид. Янис Адетокумбо даже е предложил на към този момент някогашния си ментор да опита да избави работата му, само че е получил отвод от страна на именития плеймейкър.

Адетокумбо е приказвал с Кид 15 минути преди формалното оповестяване на новината и по думите на треньора е желал да се обади на притежателите, с цел да ги накара да трансформират решението си.

“Няма какво да направиш. Просто кажи истината. Това е”, са били думите на Кид в отговор на настояването на гръцката звезда.

23-годишният европеец се развиваше с изумителни темпове под управлението на Кид и предходната година бе определен за “Най-прогресиращ играч” на сезона, а през актуалната акция записва по 28.2 точки, 10.1 битки, 4.6 асистенции. 15 битки и 1.3 чадъра. Бъкс имат 23 победи в 45 мача, а Янис не е скрил разочарованието си от този ход на шефовете, които съгласно ESPN съгласуват всички значими решения с него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР