Най-добрият български тенисист спечели убедително първия си официален мач от

...
Най-добрият български тенисист спечели убедително първия си официален мач от
Коментари Харесай

Григор Димитров с убедителен успех в първия си официален мач от февруари

Най-добрият български тенисист завоюва безапелационно първия си формален мач от февруари месец. Хасковлията победи с 6:4, 6:4 Юго Умбер за малко повече от час и половина на корта. Във втори кръг противник на българина ще е Мартон Фучович, който по-рано през днешния ден надделя словака Норберт Гомбос с 6:3, 6:4.
Първата част бе извоювана безпроблемно от Григор, само че във втората трябваше да се потруди малко повече. Първата ни ракета сподели извънреден темперамент, защото изостана с 1:3 във втората част, само че незабавно си върна преимуществото с два бързи пробива и реши срещата в своя изгода.
 Руска медия: Хванаха Григор Димитров да кара с превишена скорост (СНИМКА) Руска медия: Хванаха Григор Димитров да кара с превишена скорост (СНИМКА)
Най-добрият български тенисист Григор Димитров и съветският му сътрудник Данийл Медведев са хванати с превишена скорост в Монако и шофьорскит...
Последно Григор игра формален мач през февруари, когато доближи полуфиналите на шампионата от сериите ATP 500 в Акапулко. Там първата ни ракета загуби от Рафаел Надал с 3:6, 2:6..
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Срещата сред Григор Димитров и Юго Умбер е трета в програмата на корт №10 на тенис шампионата " WesternSouthern Open " от сериите " Мастърс ", изместен от Синсинати в Ню Йорк поради пандемията от ковид. Програмата стартира от 18:00 часа българско време с мача Ребека Петершон – Елиз Мертенс. След тях е американското дерби сред Макензи Макдоналд и Маркос Хирон, а по-късно на корта ще излязат Димитров и Юмбер.
Гришо е номер 19 в международната класация, до момента в който френският му конкурент е номер 42. Учудващо или не, само че букмейкърите дефинират по-ниско ранкирания тенисист като любимец в дуела. Умбер има повече от добър сезон досега.
 Григор Димитров даде негативен тест за ковид Григор Димитров даде негативен тест за ковид
Първата ракета на България Григор Димитров е дал негативен тест за ковид. Изглежда, че българската звезда в тениса се е излекув...
Двамата са имали единствено един мач между тях до този миг. Той се състои на 29 октомври предходната година, като тогава българският тенисист излиза като краен победител от конфликта им на шампионата във Франция и печели с 2:1 сета (4:6 6:1 6:2 в обособените части).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР