Най-добрият български тенисист и световният номер 1 в мъжкия тенис

...
Най-добрият български тенисист и световният номер 1 в мъжкия тенис
Коментари Харесай

Григор Димитров ще търси втора победа срещу Новак Джокович днес

Най-добрият български тенисист и международният номер 1 в мъжкия тенис излизат един против различен през днешния ден в среща от Мастърс шампионата в Рим. Григор Димитров и Новак Джокович би трябвало да дефинират спечелилия в третия кръг от конкуренцията.

Мачът е трети от програмата на Централния корт, която започва в 12:00 ч. Това значи, че техният конфликт няма да започва по-рано от 15:00 ч. Двубоят може да се гледа директно по MAX Sport 1.

Първата ракета на България ще търси едвам втората си победа против сърбина. Двамата са играли 11 пъти до момента, а Гришо е печелил единствено един път – в Мадрид през 2013 година (7-6(6), 6-7(8), 6-3).

Това ще бъде вторият им конфликт от началото на годината. Те се изправиха на корта още веднъж в мач от третия кръг, само че на Aустелиън Оупън. Там международният №1 се наложи със 7-6(7), 6-3, 6-4.

 Снимка: БГНЕС/EPA

От 2013 година до момента Ноле е печилил купата в Рим четири пъти, а в този момент ще търси рекордна 39-а купа от Мастърс.

Джокович стартира присъединяване си в италианската столица с победа над Томас Мартин Ечевери, до момента в който Димитров записа триумф над Стан Вавринка с 2:0.

Етикети: Григор ДимитровМастърНовак ДжоковичРим
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР