Най-добрият български тенисист Григор Димитров и световният №1 Карлос Алкараз

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров и световният №1 Карлос Алкараз
Коментари Харесай

Григор Димитров и световният №1 са поканени на турнир в Мелбърн

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и международният №1 Карлос Алкараз са измежду поканените играчи за демонстративния турнир Kooyong Classic (10-12 януари) в Мелбърн, който по традиция се организира в седмицата преди Australian Open (16-29 януари).

Наред с 28-ия в света българин и новата испанска звезда, уредниците са поканили още: Алекс де Минор (Авл, №24), американците Тейлър Фриц (№9) и Франсис Тиафо (№19), някогашния №1 Анди Мъри (Вбр, №49), хърватите Марин Чилич (№17) и Борна Чорич (№26), Яник Синер (Ит, №15) и Йошихито Нишиока (Яп, №36).

Участието на Григор Димитров ще е второ за него в Kooyong Classic по-късно през 2020 година Тогава той победи Борна Чорич с 6:3, 5:7, 10-8, а по-късно отстъпи пред Ник Кириос (Авл) с 4:2, 6:2.

Най-добрият ни тенисист е в Австралия от края на 2022 година поради присъединяване му в българския отбор за " Юнайтед къп ", като освен това той бе и капитан на тима. Григор загуби от Стефанос Циципас в дуела с Гърция и се наложи над Давид Гофен в срещата с Белгия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР