Най-добрите ски учители от цял свят пристигат в Пампорово на

...
Най-добрите ски учители от цял свят пристигат в Пампорово на
Коментари Харесай

Най-добрите ски инструктори от цял свят идват в Пампорово

Най-добрите ски учители от целия свят идват в Пампорово на 17 март за XXI-я си интернационален конгрес. Проявата се провежда един път на четири години, а задачата е да се разпространяват зимните спортове в целия свят, а също и да промотира развиването на ски зоните и ски курортите, както и на туризма като цяло.

Висшият конгрес на Международната асоциация на ски инструкторите ще събере в Родопите 1100 специалисти от 33 държави-членки и 3 страни-наблюдателки. В продължение на една седмица, от 17 до 23 март, ще бъдат показани най-новите трендове в образованието по ски, сноуборд, фри стайл и ски тичане. Програмата включва над 100 демонстрации, в това число и вечерни шоу стратегии, десетки работни срещи, лекции и представяния на демо тимовете на държавите-участнички.

Курортът Пампорово завоюва семейството на конгреса преди четири години в конкуренция с съветския курорт Сочи и финландския Леви. Досега форумът се е провеждал във водещи ски страни като Австрия, Германия, Швейцария, Норвегия, Франция, Съединени американски щати и Италия. Последната среща на ски инструкторите от целия свят беше през 2015 година в Аржентина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР