Най-добрата верига лайфстайл клубове у нас отбеляза своята пета годишнина

...
Най-добрата верига лайфстайл клубове у нас отбеляза своята пета годишнина
Коментари Харесай

Pulse Fitness стана на 5 години!

Най-добрата верига начин на живот клубове у нас означи своята пета годишнина с шумно DJ празненство за своите клубни членове. Събитието се организира пред най-стария клуб от веригата – на Бул. България 132 и продължи над 5 часа, като измежду гостите се видяха огромен брой известни персони, които бяха пристигнали да се забавляват със своите половинки, някои даже и с децата си. Към края на събитието, домакините разиграха лотария и раздадоха доста награди, предоставени от партньорската мрежа на Pulse Fitness.

По традиция от минали години, по време на едноседмичното празнуване на рождения ден, веригата даде няколко стотин промоционални абонамента на свои нови клиенти.

“Ако има нещо, с което се гордеем, то е, че за тези пет години, малко по-малко съумяваме да реализираме задачата на Pulse, а точно да променим настройката на българина към спорта. ”  – разяснява по време на събитието изпълнителният шеф на веригата  –  “Да посещаваш сходен жанр противоречиви клубове на запад е част от навиците на хората, както са храненето и извършването на покупки, до момента в който у нас се практикуваше от доста дребен % хора. Именно там видяхме ниша – в това да покажем на хората какво значи начин на живот клуб и по какъв начин той може обезпечено да промени към по-добро живота на всеки, който стане клубен член. ”

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР