Най-добрата телевизионна оферта на Amazon за деня: Вземете смарттелевизор Amazon Fire 4K с 50% отстъпка

...
Писна ли ви старият ви телевизор? Имаме добри новини. Сега
Коментари Харесай

Писна ли ви старият ви телевизор? Имаме добри новини. Сега е идеалният момент за надграждане. Amazon току-що намали цената на един от най-популярните модели телевизори Amazon Fire. За ограничен период от време можете да спечелите 55-инчовия смарт телевизор Amazon Fire TV 4-Series 4K с огромна отстъпка от 50%.

Но побързайте, тази сделка няма да продължи дълго.

Свързано:  

Версията от 2023 г. на Amazon Fire TV 4-Series се предлага на изключително конкурентна цена. Тъй като е проектиран от Amazon, той предлага пълна интеграция с цифровия гласов асистент Alexa и услугата Amazon Prime Video стрийминг.

Можете да управлявате телевизора и друго съвместимо интелигентно домашно оборудване с включеното гласово дистанционно. Освен това получавате пълен достъп до всички други популярни стрийминг услуги чрез операционната система FireOS. Този телевизор е оборудван с четири HDMI порта, но само с един USB порт, един Ethernet порт и един оптичен аудио порт. Поддържа Wi-Fi и Bluetooth. За да подобрите качеството на картината за поддържаното програмиране, получавате HDR10 и HLG поддръжка. Dolby Audio и Dolby Digital Plus също се поддържат, така че с подходящите високоговорители (продават се отделно) можете да получите истински съраунд звук.

Вместо 120Hz честота на опресняване, ще трябва да се задоволите само с 60Hz. Високоекшън съдържание (като видеоигри) няма да изглежда толкова плавно на тези телевизори, колкото на телевизор с по-висока честота на опресняване.

Защо харесваме Amazon Fire TV 4-Series: Използвайте гласово дистанционно за достъп до Amazon Alexa и управление на телевизора и друго интелигентно оборудване във вашия дом с гласови команди. Безплатното приложение Fire TV ви позволява да използвате вашия смартфон като дистанционно управление за телевизора.

Amazon Fire TV 4-Series се предлага в различни размери. Цените варират, но в момента ще получите най-голямата отстъпка за 55-инчовата версия, която днес е с 50% отстъпка (и в момента е дори по-евтина от по-малките размери на екрана).

43" Amazon Fire TV 4-Series 4K смарттелевизор, $290 (намален от $370) 50" Amazon Fire TV 4-Series 4K смарттелевизор, $300 (намален от $450)55" Amazon Fire TV 4-Series 4K смарттелевизор, $260 (намален от $530) 
$260 и в Amazon

Още оферти за пазаруване на телевизори сега преди октомврийската разпродажба на Amazon Prime Day

Спестете от най-продаваните телевизори от LG, Samsung, Amazon Fire и други. 

Samsung „The Frame“ (2021): $770 и повече (спестете до 22%)

Последният модел „The Frame“ не е в продажба в момента, но в момента можете да спечелите страхотна сделка на смарттелевизора „The Frame“ на Samsung от 2021 г. Този най-високо оценен телевизор функционира като произведение на изкуството, когато не се използва.

Защо харесваме смарттелевизора „The Frame“ на Samsung: Когато показват произведения на изкуството, телевизорът автоматично въртящата се стойка за стена позволява на екрана да се завърти на 90 градуса, така че да може да показва произведения на изкуството в портретен режим, когато е подходящо. Показвайте любимите си цифрови снимки или видеоклипове на The Frame, като прехвърлите съдържанието на телевизора (от компютър или мобилно устройство) с помощта на USB флаш устройство.

Повечето размери вече са в продажба. Цените варират в зависимост от размера.

43" Samsung "The Frame" (2021), $770 (намален от $948) 55" Samsung "The Frame" (2021), $1198 (намален от $1398)
65" Samsung " The Frame" (2021), $1549 (намален от $1798)75" Samsung "The Frame" (2021), $2098 (намален от $2698) $770 и нагоре в Amazon

Amazon Fire TV Omni серия 4K смарт телевизор: $480 и нагоре (спестете до 21%)

Amazon Fire TV предлага 4K изживяване с поддръжка на Dolby Vision, HDR 10 и HLG. Този смарт телевизор е задължителен за собствениците на Alexa. Можете да отидете напълно без дистанционно и да помолите Alexa да пуска телевизия на живо, да предава поточно любимите ви телевизионни предавания и филми, да проверява спортни резултати, да задава таймери и напомняния, да започва видео разговори и много повече.

Amazon Fire TV Omni серия ви дава достъп до над един милион филми и телевизионни епизоди, плюс платформите за стрийминг, за които се абонирате. Искате ли да излъчвате каквото има на телефона ви направо в хола ви? Използвайте функцията Airplay на телевизора, за да споделяте видеоклипове, снимки и музика от вашите съвместими смарт устройства към вашия Fire TV.

Защо харесваме серията Amazon Fire TV Omni: Предлага брилянтен 4K дисплей на солидна цена . Смарт телевизорът включва Amazon Alexa за гласово управление без дистанционно. Разполага с 3 HDMI входа за лесно свързване на всички ваши устройства.

Телевизорът Amazon Fire Omni се предлага в различни размери. Цените варират.

55" Amazon Fire TV Omni серия 4K смарттелевизор, $480 (намален от $560) 

$480 и нагоре в Amazon

LG OLED evo C3: $1497 и нагоре (спестете до 22%)

Сега, когато OLED технологията става нещо обичайно сред производителите на телевизори, вече не е необходимо да плащате солидна премия за нея. Да, OLED телевизорите все още са по-скъпи, но са по-достъпни от всякога. LG OLED Evo C3 определено е един от най-достъпните OLED телевизори, налични в момента. За да осигури възможно най-доброто качество на картината, този телевизор разчита на собствения на LG a9 AI процесор Gen6, който подобрява яркостта и контраста, докато фино настройва цветовете въз основа на околно осветление в стаята.

Както при всички OLED екрани, оборудвани с Dolby Vision, очаквайте да видите тъмно и плътно черно, ярко бяло и наистина точни и реалистични цветове. Каквото и да гледате, ще се види възможно най-близко до начина, по който е предназначен. Режимът Filmmaker на телевизора подобрява още повече качеството на картината, когато гледате филми.

Защо харесваме LG OLED evo C3: Това е страхотна телевизионна опция за игри с много специализирани функции за конзолни или компютърни системи за игри. Този телевизор предлага звукова поддръжка Dolby Atmos, която работи с вътрешните високоговорители на телевизора. Това прави аудио звука особено фантастичен, когато допълнителна звукова лента или система за съраунд звук е свързана към телевизора.

Телевизорът LG evo C3 се предлага в различни размери. Цените варират в зависимост от размера.

55" смарттелевизор LG OLED evo C3, $1497 (намален от $1900)77" смарттелевизор LG OLED evo C3, $2697 (намален от $2895)83" смарттелевизор LG OLED evo C3, $4322 ( намален от $5300) $1497 и нагоре в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials

Prime Big Deal Days 2023 току-що беше обявено: Amazon Prime Day Part 2 идва през октомври
Най-добрите 55-инчови телевизори през 2023< br>Най-добрите 65-инчови телевизори през 2023 г.: Екранът с идеален размер за стая със среден размер
Най-добрите 75-инчови телевизори през 2023 г. Най-добрите 8K телевизори през 2023 г.
Най-добрите телевизори през 2023 г.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР