Най-добрата ни лекоатлетка в бяганията на 400 метра и 400

...
Най-добрата ни лекоатлетка в бяганията на 400 метра и 400
Коментари Харесай

Заради немотията шампионка на 400 метра ще тренира деца

Най-добрата ни лекоатлетка в бяганията на 400 метра и 400 с преп​ятствия Кристина Борукова е решила да води занимания с деца в клуба си " Тракия 96 ".

Нямам желание да завършвам кариерата си, само че знам, че бъдещето ми е обвързвано с атлетика и ще бъда треньорка, сподели пред " Марица " атлетката, чиито резултати на 400 м (55:14 сек) и на 400 м с прочие (58:44) <210> подсигуряват медали от държавните шампионати.

Кристина, която сега е трети курс в компетентност „ Педагогика на образованието по физическо образование “ в Пловдивския университет, е решила да се подкрепи финансово със занимания с деца.

" Няма да спирам със спортната си активност, само че е мъчно да се устоявам и да намирам финансиране. Трудно е да намеря работа на 4 часа някъде, където и да ме търпят, защото ще би трябвало да упражнявам двуразово. Затова съм решила да оказвам помощ два пъти седмично на треньорката ми Йорданка Аризанова при работата с децата.

Тази година ще вземам участие на всички надпревари от зимния календар. Целта ми е да подобря класирането си на Балканиадата и вероятно орден. Уверена съм, че ще устоя цикъла до Олимпиадата в Париж и нека се класирам. Иначе, като завърша ученето си в ПУ, ще запиша и НСА, защото ще бъда треньор по лека атлетика, решила съм го ", сподели пред кореспондент на медията ни Кристина Борукова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР