Най-добрата ни кикбоксьорка Албена Ситнилска коментира наградата "Златен пояс" в

...
Най-добрата ни кикбоксьорка Албена Ситнилска коментира наградата "Златен пояс" в
Коментари Харесай

Албена Ситнилска: Това е най-силната ми година

Най-добрата ни кикбоксьорка Албена Ситнилска разяснява премията "Златен пояс " в категория най-хубав състезател при дамите за миналата 2019 година.

В таекуондо ITF завоюва международна купа на спаринг до 57 кг, бронзов орден от международното отборно спаринг, на Европейското трумфира на спаринг дами до 57 кг и отборно силов тест.

Ситнилска победи във финала на киклайт контакт, категория до 55 кг., на Световното състезание по кикбокс в татами стилове, което се организира Анталия, Турция и бе проведено от Световната асоциация на кикбокс организациите WAKO. Освен това тя предприе ново предизвикателство с участията си на кикбокс кръга за експерти, където няма загуба.

Наградата на Албена бе връчена от друга наша международна шампионка – националът на България по бокс Станимира Петрова.

"Мисля, че това ми е най-силната година. Две международни, европейски трофеи. Професионалните срещи, които изиграх. Спечелих и колан. Просто е топ година за мен ", съобщи Ситнилска.

"Така съответстваха просто, раздадох се оптимално и мисля, че имаше резултат от цялата ми подготовка и от тренировките.

"Това е най-голямото самопризнание за мен. Имам 2 международни трофеи на кикбокс, една на таекуондо и три отборни международни трофеи. Европейските са над 18. 2001 ми беше първото интернационално съревнование и оттогава до момента не съм серпантина, с изключение на една година, когато бях в майчинство. Имах травма, тогава се получи и майчинството, тъй че всичко се настройки до акуратност ", сподели Ситнилска.

"Продължавам с професионалните срещи и несъмнено има развиване. Гледам да изкарвам и пари, с цел да мога да устоявам фамилията си. Става въпрос за К1 жанр, имам контракт с веригата SFC, в този момент и за Senshi ми предложиха. "

"Знам си противника, упражнявам си и каквото се получи. Влагам всичко в срещата, тъй че няма по какъв начин да ме изненада ", съобщи Ситнилска.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР