Най-добрата българска състезателка Александра Фейгин няма да участва в международния

...
Най-добрата българска състезателка Александра Фейгин няма да участва в международния
Коментари Харесай

Фейгин ще пропусне международния турнир София Трофи

Най-добрата българска състезателка Александра Фейгин няма да взе участие в интернационалния шампионат по фигурно пързаляне " София Трофи ", който се организира в българската столица.

Фийгин сега е студентка в НСА " Васил Левски " и е била на наложителен курс по ски. Заради това тя не се усеща задоволително добре готова. Отделно от това се е наложило българката да смени на волната си стратегия. От няколко дни тя има ново комбиниране на фона на музика по романа Ана Каренина.

През февруари Фейгин ще взе участие на шампионат в Норвегия. Тя към този момент е покрила норматив за присъединяване на Световното състезание в Монреал (Канада) през месец март.

Така в стартовия лист на " София Трофи " при дамите участва единствено Даниела Николова.

Около 320 състезатели от 22 страни ще вземат участие в деветото издание на шампионата по фигурно пързаляне на ИСУ " София Трофи ", която се организира в Зимния замък. Организатор на конкуренцията, която е за мъже, дами, юноши и деца, е кънки-клуб " Денкова-Стависки ". Състезанията още веднъж са годни за Европейската купа при младите и са част от самодейността " София - европейска столица на спорта ".

Входът за фенове е свободен.
 Треньорката на Фейгин: Направи ме доста щастлива
Треньорката на Фейгин: Направи ме доста щастлива

Ина Лутай е удовлетворена от фигуристката ни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР