Най-бедният край в Европа? Не и за Преслава, дивата на

...
Най-бедният край в Европа? Не и за Преслава, дивата на
Коментари Харесай

Преслава удари джакпота! Вижте колко пари й брои татко на булка

Най-бедният край в Европа? Не и за Преслава, дивата на попфолка. Добричлийката си договорила хонорар, за какъвто даже Лили Иванова би й завидяла. Става въпрос за 50 бона, които чалга дива ще прибере, с цел да извие глас на женитба, освен това в най-бедния български град – Видин.

Кльощавата певачка съумяла да увеличи хонорара си не с няколко %, а в пъти. Запознати напомнят, че през 2021 година прибирала по 7 бона за присъединяване, което и тогава било най-висотата цена за присъединяване на певица от „ Пайнер “. Изключение правела единствено Анелия в комплект с бенд.

Според мълвата, сватбарят, поканил Преслава, е изтъкнат предприемач от Видин, който дами щерка си. Така и не излиза наяве дали това е постоянната й цена за сходни изяви, или на тъста му се е наложило да наддава, защото имало и други искащи да й се радват в същия ден и заради тази причина цената скочила фрапантно.

След като мълвата бързо се разнесла из бедния крайдунавски град, хората недоумяват по какъв начин е допустимо една певица, пък била тя и Преслава да прибере 50 бона за едночасово присъединяване.

Хората от града и региона не могат да завоюват толкоз пари и след двугодишна работа. Предполага се, че звездата ще получи част от парите под масата, с цел да не й бъде отчислен % за продуцента.

Напоследък уговорките на Преслава са ежедневни. Ако не е в някой клуб в страната, то е на присъединяване в чужбина. Така и не излиза наяве какъв хонорар прибира от там, само че е разумно да желае по-висок подобен от частните празненства и то при изискване, че има кой да й го даде.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР