Навремето съм критикувал съветската система. Никога не съм бил в

...
Навремето съм критикувал съветската система. Никога не съм бил в
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Руският патриарх не каза нищо чак толкова лошо и страшно

Навремето съм подлагал на критика руската система. Никога не съм бил в Съюз на съветските социалистически републики. Всички, които преди време учеха там и се женеха за дъщерите на хора от Централен комитет на Българска комунистическа партия, в този момент са най-големите еврофили и настояват, че всичко съветско е неприятно и би трябвало да бъде унищожено. Те се кланят на новия си стопанин от Запада. Аз пазя днешна Русия, защото Владимир Путин върна страната на руснаците.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на " Атака " и ръководител на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров. " Нещото, поради което влязохме във власта, не са скиорите и лифтовете, а приходите на хората. Не мога да дам доклад за една година ръководство, тъй като не съм в изпълнителната власт. Моите съдружни сътрудници очевидно се разконцетрират, тъй като въртележката в изпълнителната власт е огромна. За това съм аз - да им подсещам защо сме влезнали във властта. Те от време на време ме слушат, от време на време не. В обединението има проблем ", безапелационен беше Сидеров, написа novini.bg.

Той не пропусна и горещата тематика за изявлението на съветския патриарх Кирил и последвалия коментар от страна на вицепремиера Валери Симеонов. " Кой си ти, че да коментираш думите на един патриарх? Патриарх Кирил сподели верни неща. Той съобщи, че в последните години се размива ролята на Русия в освбождението ни. Руският патриарх има право да се възмути и да съобщи - стига с тези финландци и ескимоси. Те са били част от съветската войска. Патриархът реагира човешки. Той е един огромен разум. Последните дни по тематиката се упражняват доста хора. Защо никой не споделя сходни думи за израелския равин? Ако каже нещо такова, с журналистическата му кариера е завършено, само че за Русия може да се приказва всичко. Руският патриарх не сподели нищо чак толкоз неприятно и ужасно. Според мен зад всичко това стоят избрани ползи при възобновяването на някои енергийни планове ", разкри водачът на " Атака ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР