Навършват се 10 години от бляскавата сватба на принц Уилям

...
Навършват се 10 години от бляскавата сватба на принц Уилям
Коментари Харесай

10 години по-късно – къде са сега шаферките от прочутата снимка с целувката на Кейт и Уилям

Навършват се 10 години от блестящата женитба на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Уестминстърското абатство. На 29 април 2011 година милиони по света следиха церемонията. Красивата младоженка бе с рокля от сатен и дантела по дизайн на Сара Бъртън за Alexander McQueen, а на главата си носеше тиара на Cartier, предоставена от кралица Елизабет.

Кейт отива към олтара, съпроводена от татко си. На назад във времето е сестра й Пипа Мидълтън с шаферките Снимка: Getty Images

Една от най-популярните фотоси от събитието е тази, запечатала първата обществена целувка на младоженците след бракосъчетанието. В фрагмента са и две от шаферките на младата двойка. Ето кои са тези девойки и с какво се занимават сега.

Грейс ван Кътсъм
Тригодишната Грейс притегли вниманието на целия свят с естествената си детска реакция. Тя запуши ушите си, до момента в който хиляди британци поздравяваха Кейт и Уилям за обичайна целувка на балкона на Бъкингам.
Грейс е щерка на приятеля на младоженците Хю ван Кътсъм, като принц Уилям даже е неин кръстник. В момента 13-годишното момиче учи в частно учебно заведение в Оксфордшир.

Лейди Маргарита Армстронг
Тя е най-малката щерка на рубрика и графинята на Сноудън и единствена внучка на принцеса Маргарет – сестрата на Елизабет Втора, която умря през 2002 година Маргарита е на 25-та позиция в линията за онаследяване на английската корона. Днес тя е на 18 години и е студентка в Банбъри, Оксфордшир.

Лейди Маргарита Армстронг с майка си Серина през декември 2019 година Снимка: Getty Images

Научете повече по тематиката в
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР