Навън лудува златна есен, а пък ние у дома. Може

...
Навън лудува златна есен, а пък ние у дома. Може
Коментари Харесай

Всеки може да пътува надалеч

Навън лудува златна есен, а пък ние вкъщи. Може би това си има своите положителни страни, отнесено, да речем, към работния развой, само че не и във връзка с пътуванията. Не се сещаме за доста хора, които не харесват ваканциите или не мечтаят да посетят далечните дестинации. А може би в този момент, когато се постанова да се съобразяваме с толкоз ограничавания, копнеем за тях даже повече.
 Taipei Songshan Airport, Berlin Brandenburg и отличителните черти на летищата на бъдещето
Летищата на бъдещето

Такива, каквито всички желаеме да ги виждаме

Е, става известно, че не сме сами, даже в фантазиите си. Една компания се стреми да помогне на хората да осъществят мечтаната почивка, заобикаляйки провокациите на пътуването по време на пандемията от ковид, единствено че - до момента в който спят.

В края на октомври туристическата компания Love Home Swap, в партньорство с специалиста за осъзнати сънища Чарли Морли, започва нова услуга, наречена " Dream Tourism ".

На своя уеб уебсайт компанията предлага гратис, който поучава хората по какъв начин да мечтаят за идната си почивка, тъй че да могат да посетят тези места на сън.

Ръководството употребява " научно потвърдени техники ", в това число инкубация на сънища и осъзнато сънуване.
 Снимка 503515

Някои от тези техниките включват проучване на мястото, което желаеме да посетим, преди да заспим; документално отбелязване на детайлности за мечтаната ваканция; да нарисуваме себе си на местоназначението и " основаване на къси потвърждения ", че желаеме да сънуваме това пътуването.

" Инкубацията на сънищата е нещо действително ", сподели Морли, представен от Fox News. " Установено е от откриватели на съня през 70-те години на предишния век и е изненадващо елементарно за осъществяване. Комбинацията от визуализация, потвърждения и хипнотично подстрекателство преди сън, разрешава на множеството хора да въздействат на сънищата си и на процедура да изберат какво да сънуват в границите на няколко нощи ", добави той.
 Хипнозата, сънят, загубата наизуст и още забавни обстоятелства за това положение
Защо някои хора са по-податливи на внушаемост

И какво общо имат чертите в характера ни

А съгласно Healthline, 55 % от хората са имали най-малко един съзнателен сън през живота си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР