Науката астрология се основава на звездите и планетите, чието местоположение

...
Науката астрология се основава на звездите и планетите, чието местоположение
Коментари Харесай

Планетата-покровител на твоята зодия! Как тя определя съдбата ти?

Науката астрология се основава на звездите и планетите, чието местонахождение се счита от изключителна значимост за установяване на присъщите черти на зодиакалните знаци, само че и за „ разчитане “ на избрани събития и закономерности.

Нека забележим коя е вашата планета покровител и какво приказва тя за вашата орис.

ОВЕН – МАРС

Богът на войната ръководи този в действителност враждебен знак. Ето за какво и Овните са толкоз целеустремени, имат подобен хъс към живота и към нещата, които им се случват. Те са смели, обичат надпреварите, енергични са и преследват задачата си до дъно. Благодарение на Червената планета вие сигурно ще стигнете там, накъдето сте тръгнали.

ТЕЛЕЦ – ВЕНЕРА

 Планетата-покровител на твоята зодия! Как тя дефинира ориста ти?

Практичността е част от природата на Телеца, само че в това време няма по-голяма фен на хубавата храна, хубавото вино и хубавия живот. Венера е повода да обичате всичко хубаво и красиво в този живот. Наслаждавате се на лукса и несъмнено го заслужавате.

БЛИЗНАЦИ – МЕРКУРИЙ

Подвижност, разсъдък, връзка – три думи, присъщи както за бога Меркурий, по този начин и за един от най-ярките представители на зодиакалните съзвездия – Близнаците. Няма тематика, по която те да не могат да приказват или да не знаят какво да кажат. Невероятно интелигентни, с богата обща просвета и бърз разум, който сече като бръснач, вие непрекъснато се стремите да удовлетворите напиращото във вас любознание и не можете да стоите на едно място.

РАК – ЛУНА

Ракът е извънредно сантиментален и мек по душа, нищо че демонстрира твърдата си обвивка на света. Основната движеща мощ на тази зодия са възприятията поради сензитивната Луна, която ги ръководи. Обикновено поставяте потребностите на другите пред своите, което може да ви нарани.

ЛЪВ – СЛЪНЦЕ

Също като слънцето, което се намира в центъра на Слънчевата система, по този начин и вие обичате да сте в центъра на събитията, в центъра на вниманието. Със Слънцето обаче би трябвало да се внимава, тъй като може да се опарите. Когато зодия Лъв е нервиран, с него би трябвало да се внимава.

ДЕВА – МЕРКУРИЙ

 Зодия Дева има Меркурий за планета настойник

Ах, този Меркурий, преносим и непрекъснато търсещ нова и нова информация! Също като него и вие разполагате с доста информация и знаете по какъв начин да я употребявате. Девите са интелигентни, способни да вършат връзки и да проучват обстановки и хора извънредно бързо с помощта на планетата си настойник.

ВЕЗНИ – ВЕНЕРА

Планетата на хубостта и любовта ръководи живота ви и ви кара да бъдете сантиментални и привлечени от всичко красиво. Благодарение на планетата настойник вие сте способни да поддържате дълготрайни и постоянни връзки с колегата си, знаете по какъв начин да вършиме хората щастливи и да накарате нещата да се случват по верния метод във вашите връзки.

СКОРПИОН – ПЛУТОН

Непрестанно се самоусъвършенствате, с цел да станете по-добра версия на самия себе си. Това е едно от нещата, които ви вършат толкоз неповторими и по тази причина би трябвало да благодарите на Плутон. Планетата на трансформациите ви кара непрекъснато да се развивате, само че и ви трансформира в буйната и непоколебима натура, която сте.

СТРЕЛЕЦ – ЮПИТЕР

Планетата на опциите ви е надарила с шанс и благополучие, които ви съпровождат през целия живот. Вие сте невероятни оптимисти и не се страхувате да пробвате нови неща. Вие сте авантюристите на зодиака точно с помощта на планетата ви настойник Юпитер.

КОЗИРОГ – САТУРН

Ограниченията и контролът, по този начин присъщи за зодия Козирог, идват точно от планетата Сатурн. Вие сте съществени и работоспособни, като от време на време може да стигнете и до работохолизъм. Само по този начин обаче може да постигнете хилядите цели, които сте си сложили. Планетата обаче ви оказва помощ в тази нелека задача и нормално получавате назад това, което сте посели.

ВОДОЛЕЙ – УРАН

 Планетата-покровител на твоята зодия! Как тя дефинира ориста ти?

Планетата на измененията е напълно разумно да бъде планетата, която ръководи този самостоятелен зодиакален знак. Най-ексцентричният измежду зодиакалните знаци, вие сте необикновено изобретателни и прекомерно мъдри за времето и мястото, на което сте. Зодия Водолей са родени някои велики каузи.

РИБИ – НЕПТУН

С тази планета за настойник нищо чудно, че постоянно живеете в собствен си утопичен свят. Често мечтаете и си представяте невероятни завършения. В същото време обаче, още веднъж с помощта на Нептун, имате мощно развита вътрешен глас, състрадателни сте и не приемате рестриктивните мерки на обществото, в което сет се родили.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР