Научихме от медиите за номинацията на г-жа Лорер в Европейската

...
Научихме от медиите за номинацията на г-жа Лорер в Европейската
Коментари Харесай

ГЕРБ официално: Назначението на Виолета Лорер е недопустимо!

" Научихме от медиите за номинацията на госпожа Лорер в Европейската капиталова банка. Малко по-късно от медиите разбрахме за отдръпването й. Подобни разминавания в връзката сред сътрудници са неприемливи и не бихме ги толерирали отсега нататък ", се споделя в публична позиция на ГЕРБ във връзка решението на Асен Василев да назначи брачната половинка на партийния си съидейник на висок пост.

Асен Василев съумя да изненада през днешния ден както съпартийците си в " Продължаваме промяната ", по този начин и сътрудниците в ръководството от ГЕРБ със скоростното и несъгласувано номиниране на Виолета Лорер за борда на Европейската капиталова банка. Д

окато при премиера Николай Денков заседаваха водачите на ПП-ДБ и ГЕРБ точно по уточняването на механизъм за издигане на хора във втория етаж на властта, Василев пусна незабавно координиране по министерствата за брачната половинка на съпартиеца си Даниел Лорер. Министърът на финансите бе дал 60 минути на останалите министри да съгласуват назначението.

След като стана ясна номинацията, която изненада даже премиера Николай Денков и съпредседателя на Василев в Политическа партия Кирил Петков, те са помолили настоятелно министъра на финансите да отдръпна номинацията на Виолета Лорер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР