Натурализираният бразилски национал Йоанди Леал може да напусне световния клубен

...
Натурализираният бразилски национал Йоанди Леал може да напусне световния клубен
Коментари Харесай

Йоанди Леал може да напусне Лубе

Натурализираният бразилски национал Йоанди Леал може да напусне международния клубен първенец и отличник на Италия Кучине Лубе (Чивитанова). Това твърди известният колумнист Джан Лука Пазини в своя блог за " La Gazzetta dello Sport " .
 Лубе притегля гений №1 на Турция?
Според Пазини една от аргументите за това може да бъде забележителното понижаване на бюджета за идващия сезон от страна на притежателя на клуба Фабио Джулианели. Раздялата може да се случи макар, че посрещачът, който беше един от гръбнакът на Лубе през последните две години, неотдавна възобнови контракта си с Лубе. Заради пониженият бюджет, от Лубе може да прибегнат до още " мъчителни " раздели.
 Лучано Де Чеко: Благодаря, Перуджа! Отивам в Лубе (видео)
В изявление за бразилския уебсайт Olimpíada Todo Dia , Леал декларира преди дни, че желае да се върне в Бразилия поради пандемията от ковид, само че това към момента не може да се случи.
 Османи Хуанторена остава в Лубе
" Не е елементарно. Оставаме в изолираност. Ще би трябвало да се преборим с тази сложна обстановка, която се случва всекидневно. Исках да се прибера, тъй като имам вяра, че би било най-добре в тази обстановка. Да бъдеш самичък и да не можеш да направиш нищо повече от 40 дни е доста мъчно, основно поради несигурността на бъдещето ", споделя 31-годишният Леал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР