Националното сдружение на сираците в България организира национален онлайн конкурс

...
Националното сдружение на сираците в България организира национален онлайн конкурс
Коментари Харесай

Организира се онлайн конкурс на тема Християнското семейство, традиции и обичаи

 Националното съдружие на сираците в България провежда народен онлайн конкурс по отношение на празника на християнското семейство, който се отбелязва на 21-ви ноември. В рамките на националната самодейност " Погледни към детето “ се провежда конкурс за рисунка на тематика: " Християнското семейство, обичаи и традиции “. Убедени сме в това, че всяко дете преди да стартира да рисува своята рисунка ще разяснява със своите родители, близки, учители и наставници по - тематиката за рисунката, която да направи през своя взор. Така ще предизвикваме децата да се интересуват за празника на християнското семейство, за традициите, обичаите и значимите неща в едно семейство. Ще уплътним свободното им време с потребни за тях неща, като това да рисуват и да размишляват по - заложената тематика.

Очакваме с неспокойствие Вашите рисунки на email:[email protected] или на персонално известие в страницата на Национално съдружие на сираците във фейсбук. Всички рисунки ще бъдат качени в страницата ни във Facebook: Прави положително и ще бъдат наградени с грамоти а за най - красивите рисунки от 1-во до 3-то място ще има и предметни награди.

В националния онлайн конкурс присъединяване могат да вземат всички деца от учебни заведения и обществени центрове в страната. Творбите е належащо да бъдат изпратени в период не по късно от 18.11.2021г.. До този миг дойдоха първите рисунки от деца от СУ " Алеко Константинов " град Луковит, Детски център " Таралежите " град Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР