Националното ръководство на КОДКонсервативно обединение на десницата - КОД -

...
Националното ръководство на КОДКонсервативно обединение на десницата - КОД -
Коментари Харесай

Петър Москов поиска незабавно премахване на паметника на Съветската армия

Националното управление на КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният се обръща към кмета и общинските съветници на София с гледище неотложно да бъде прегледано предложение за премахването на монумента на окупационната Червена войска (МОЧА) от сърцето на българската столица. Това написа в известие до медиите ръководителят на КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва.

,,С нападателната си политика към самостоятелна Украйна Путин намерено заплашва мира в цяла Европа. Това трансформира Кремъл в директна опасност за националната сигурност на България и заплашва бъдещето и благосъстоянието на всеки български и европейски гражданин``, добавя той.   

Поради тази причина Консерванивно обединяване на Десницата преглежда размаханото руско оръжие над главите на софиянци като неприемлив знак на окупация и доминация над българската държавност и засегнатост за свободолюбието на българите. В тези дни на директна военна експанзия на съветските политици съществуването на този враждебен исполин е израз на потъпкване на българския народен дух и оскърбление на гражданското достолепие на всеки софиянец, написа Москов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР