Националният волейболен отбор на България за жени поведе, но в

...
Националният волейболен отбор на България за жени поведе, но в
Коментари Харесай

Лъвиците изтърваха Бразилия

Националният волейболен тим на България за дами поведе, само че в последна сметка падна от Бразилия с 2:3 гейма (-13, 22, 27, -21, -8) в трагичен мач от олимпийските квалификации.
Тимът на Лоренцо Мичели игра съвършено, имаше шансове да сервира сензация и да победи двукратния олимпийски първенец, от който тимът ни е изгубил четири пъти в последните 10 години, без да завоюва гейм.
Това е трето проваляне в три мача за " лъвиците " след загубите от Белгия и Турция. Нашите са на седмо място в класирането с 1 т., а виза за Париж поучават първи два отбора. Водят Япония и Турция с по 9 т.
Срещу бразилките девойките на Мичели потеглиха едва, само че стигнаха до поврат - 2:1 гейма, откакто в игра се появиха младите Микаела Стоянова и Маргарита Гунчева. Най-резултатна бе Мария Йорданова с 19 т., Мирослава Паскова добави 13, колкото имаше и 18-годишната Стоянова. Топреализаторка бе бразилката Габи с 26 т., а Таиса оказа помощ с 19.
Българките имаха преимущество в сервиса, като направиха 9 т. от начален удар. Тимът на Мичели отстъпваше леко при офанзива и на обсада (12 против 17 за съперника), само че бразилките направиха и повече неточности. Българският тим ще играе през днешния ден против домакините от Япония.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР