Националният селекционер Ясен Петров обяви пълния списък с футболисти, повикани

...
Националният селекционер Ясен Петров обяви пълния списък с футболисти, повикани
Коментари Харесай

Ясен Петров обяви групата на България за мачовете с Италия, Литва и Грузия

Националният селекционер Ясен Петров разгласи цялостния лист с футболисти, извикани в лагера на България А за идните международни квалификации против Италия (2 септември) и Литва (5 септември), както и за другарската среща с Грузия на 8 септември.

Избраните от Петров играчи ще се изправят против Италия и Литва в международни квалификации, надлежно на 2 и 5 септември, както и против Грузия в другарски мач на 8 септември.
 Ясен Петров разгласи листата с националите, Ники Михайлов се завръща в състава Ясен Петров разгласи листата с националите, Ники Михайлов се завръща в състава
Националният селекционер Ясен Петров дефинира състава за идните три контроли на България. Родният футболен отбор ще изиграе три ма...

Селекционерът към този момент бе оповестил шесто,а футболисти от чужбина, които е повикал за тези три дуела, а в този момент добави състава и с още деветнадесет имена от родното състезание.

Категорично най-големи полемики ще породи наличието на Николай Михайлов от " Левски ". Столичани са надалеч от най-хубавите си дни, а капитанът им Михайлов е позволил 8 гола в 4 мача до момента.

Друг от вратарите в листата му, Даниел Наумов от ЦСКА 1948, пък има 11 позволени попадения в 3 дуела, само че е запазил и една суха мрежа.

Всички извикани от Петров футболисти.

Още от ФУТБОЛ БГ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР