Националният селекционер на България - Ясен Петров, даде официалната си

...
Националният селекционер на България - Ясен Петров, даде официалната си
Коментари Харесай

Петров: Не мисля за политика, а само за футбол срещу Северна Македония

Националният селекционер на България - Ясен Петров, даде формалната си конференция преди утрешния първи дуел на " лъвовете " в Лига на Нациите. Съперник ще бъде Северна Македония, а балканското дерби в Разград се чака с голям интерес поради напрежението сред двете прилежащи страни. Ето какво показа Петров пред сътрудниците публицисти:

" Надявам се всички да са здрави до края на цялата акция, тъй като са четири мача. Всичко сме избистрили към състава. Нямам никакви съмнения. Футболът е най-великата игра. Спорт, който радва доста хора. Ние гледаме на футбола само единствено като игра. Трябва да има обич, а не ненавист. Аз не съм политик и няма да давам мнение по връзките сред България и Северна Мaкедония.

Те считат, че са любимец - добре, само че ние също имаме своите причини. Ние не разделяме мачовете на значими и неважни. Най-важен постоянно е идващият. Респект към съперника, само че ние желаеме да победим. В Разград има превъзходна конюнктура, по тази причина, че ни обгрижват във всеки един миг. На критиците им поисквам да са живи и здрави. Преминахме през доста сложни моменти и да се надяваме, че това ни е калило. Тези, който ни поддържа, да ни поддържат, който да ни подлага на критика, да ни подлага на критика ", сподели Петров.
 Радослав Кирилов и Георги Йомов отпаднаха от сметките за дуела със Северна Македония
Радослав Кирилов и Георги Йомов отпаднаха от сметките за дуела със Северна Македония

Двамата са с контузии от вчерашната подготовка и няма да бъдат разполагаем за дуела на 2 юни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР