Националният съвет на БСП ще проведе редовно заседание, за да

...
Националният съвет на БСП ще проведе редовно заседание, за да
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП ще определи водач на листата за евровота

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира постоянно съвещание, с цел да дефинира лидер на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ на идния евровот. Пленумът би трябвало да утвърди и броя на местата за сътрудници от съдружната и гражданската квота в листата.

Според неофициални източници, борбата за първото място ще бъде сред депутата Елена Йончева и водачът на европейските социалисти Сергей Станишев.
Сергей Станишев прикани Българска социалистическа партия да се консолидира Изходът от европейските избори ще предопредели дали ГЕРБ ще остане на власт, сподели той
Двамата са събрали огромен брой номинации от структурите на партията. Много номинации има и за депутата Иво Христов, за зам.-председателя на партията Деница Златева, за евродепутата Момчил Неков, както и за депутите Румен Гечев, Димитър Данчев, за самата Нинова и други.
Гергов: Моят любимец за лидер на листата на Българска социалистическа партия е Станишев Имаме избори и в такива моменти ние съумяваме да се сплотяваме, уточни една от знаковите фигури в Българска социалистическа партия
Днес ще се взема решение кой ще води листата, а останалите имена би трябвало да бъдат подредени доникъде на април.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР