Националният превозвач с поредна изненада за всички, които са

...
Националният превозвач  с поредна изненада за всички, които са
Коментари Харесай

Още седмица да купите втори самолетен билет на половин цена от България Еър

Националният транспортьор " " с поредна изненада за всички, които са влюбени в пътешествията! Авиокомпанията удължава промоционалната си акция, която започва във връзка празника на любовта Свети Валентин. Поради огромния интерес, акцията " Любов от пръв полет " ще продължи до 27 февруари в това число . Така още повече хора ще могат да се възползват от преференциалните условия.

Всеки, който е закупил двупосочен самолетен билет по всяка от интернационалните директни дестинации на " България Еър ", може да резервира втори билет за същия полет с 50% отстъпка. В цената на всички самолетни билети за икономична класа се включват 1 бр. ръчен багаж до 10 кг и 1 дамска чанта/лаптоп, апетитен кетъринг на борда, както и безвъзмезден check-in.

Промоционалните условия са годни за закупуване на самолетни билети и в бизнес класа , където пасажерите получават повече усамотение, приоритет при чекирането и качването в самолета, един спомагателен багаж , достъп до бизнес салоните на летищата и могат да се насладят на изкушаващо четиристепенно меню. При всеки закупен двупосочен билет в бизнес класа, по всяка от интернационалните директни дестинации, можете да резерирате втори с 50% отстъпка.

Ако желаете да подарите незабравимо прекарване на себе си и обичан човек, можете да резервирате своите места посредством позвъняване или e-mail до Центъра за обслужване на клиенти на самолетната компания, във всеки от офисите и представителствата й в България и чужбина, както и от турагентската мрежа. Билетите от акцията би трябвало да бъдат употребявани за пътувания, които са почнали до 30 юни 2022 година .

В изискванията на динамичната обстановка " България Еър " се е погрижила за спокойствието и на всеки собствен пасажер, като дава гъвкави благоприятни условия на всеки да отсрочи пътуването си при нужда и да употребява билетите си на друга дата или до друга дестинация без такса. В допълнение към това националният транспортьор е обезпечил и най-високите хигиенични и организационни ограничения - част от тях е и дезинфекцията на самолетите с съвременна UV технология , която унищожава всички вируси и бакерии от повърхностите в самолета. Повече детайлности за " България Еър " и промоцията " Любов от пръв полет " може да откриете на.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР